Velkommen til Saxkjøbing Roklub

– en gammel forening i nye rammer.
Velkommen til aktiviteter på vand og land samt mulighed for socialt samvær i spændende rammer på Sakskøbing Havn.
Bestyrelsen håber, at nye såvel som gamle medlemmer får bedre kendskab til klubben og alle de muligheder et medlemskab indebærer. Vel mødt.

Foto: Pia H Petersen, Facebook.

CORONA:

Fra i morgen torsdag den 29. oktober 2020 skal man bære mundbind eller visir på alle indendørs steder med adgang for offentligheden – herunder idrætsfaciliteter. Gælder ikke når man udøver idræt. Du må altså tage mundbindet af når du er på vej ud af omklædningen og går ind i træningslokalet. Vi anbefaler, at vi også gør det, selv om der kun er adgang for medlemmer.

Da det anbefales at aflyse sociale arrangementer – aflyses klubaftenen på tirsdag den 3. november 2020.

HUSK at holde afstand, spritte af og følge de opsatte retningslinjer om antal personer i rummene – der er forsamlingsforbud på 10.

De næste 4 fredage kan vi fortsat benytte svømmehallen kl. 17:00 – 18:00. Det skal ske på de vilkår, som gælder i den offentlige åbningstid. Vi skal overholde alle retningslinjer for antal personer i omklædning, bad, sauna og svømmehal, og så skal der holdes afstand – SE OPSLAG eller spørg livredderen. Tøjet må ikke efterlades i omklædningsrummet, men skal anbringes i skab i svømmehallen – livredderen udleverer nøgle. Husk – vi må ikke møde for tidligt, og bær mundbind eller visir til og fra, hvis dette er påbudt.

31. oktober 2019 - på med vanterne