Billeder 2018

Vi vil gerne bringe mange billeder af dagligdagene og festdagene i Saxkjøbing Roklub. Du kan få dine billeder vist her ved at sende dem i formatet jpg og i fuld størrelse til pt@c.dk, eller brug "Dropbox".

33 kilometer til Vigsnæs/retur, 10. juni

Bente og Svend Rykær og Birte Tørnqvist (fotograf) passerer Las på vej mod Vigsnæs i vindstille 10. juni. Efter frokosten på den restaurerede rasteplads ved Vigsnæs friskede vinden op - med stigende bølger. 33 kilometer blev turen målt til - de sidste inden Sakskøbing Fjord krævede gode kræfter.

Fra Vigsnæs.

ROaften 7. juni

Ejgild og Hanne på "Hyggetur" 7. juni.

Svend J., Karen og Birte ror i "Vejrø".

Lindholm 22. maj

Karen Bressing, Bente Rykær og Birte Tørnqvist tog endnu en tørn 22. maj - til Lindholm i medvind. Til gengæld var vinden naturligt nok imod på hjemturen, som tog sin tid.

Bandholm, 17. maj

Karen Bressing, Bente Rykær og Birte Tørnqvist benyttede sommervejret til en rotur til Bandholm. Modvind forsinkede frokosten i Bandholm en smule, men så var der medvind hjem. Birte fotograferede.

Bente og Karen gør klar til frokost i Bandholm.

Bandholm Havn med badeanstalten.

KREDSRONING, MALLINGS KLØFT, 6. MAJ 2018

Billedserie - åbner i nyt vindue.

Det er ikke sommerroning

Årets første tur til Las fandt sted 20 april i sol og op til 25 grader i luften, blot en grad lavere end højeste sommertemperatur i 2017. Bente og Svend Rykær roede tillige med Birte Tørnqvist, der også fotograferede.

Det er ikke vinterroning

Bente Rykær gør "Askø" parat i snesjap 2. april.

Svend Rykær og Birte Tørnqvist var med på roturen. Foto: Birte.