Saxkjøbing RoklubKalender 2019 - 2020

2020


Hent indbydelsen -arbejdsdag - pdf

Hent indbydelsen -standerstrygning - pdf

INDBYDELSE TIL STANDERSTRYGNING I SAXKJØBING ROKLUB SØNDAG DEN 25. OKTOBER KL. 14:00

Søndag den 25/10 slutter vi sæsonen på vand efter en mærkelig og anderledes periode præget af Corona-restriktioner så som lukning af klubhus og aktiviteter samt senere åbning med begrænsninger.

Mange medlemmer har desværre valgt at tage konsekvensen, og har meldt sig ud. Så det har været en meget stille sæson. Vi håber at 2021 kan blive et år, hvor vi bliver flere igen, og hvor vi ud over de kendte aktiviteter i robåde og kajakker også byder på en ny SUP-afdeling.

Vi håber at det bliver en SUPER SUCCES (læs artiklen af samme navn i DIF’s blad ”Idrætsliv” – det ligger i tidskriftshylden i klublokalet), og at nogen også bliver fristet til at prøve klubbens øvrige tilbud.

Vi tager standeren ned kl. 14:00, og går så i klublokalet for at uddele pokaler, gris mv., nyde en kop kaffe eller the og lidt sødt.

HUSK at du har mulighed for at søge om tilladelse til vinterroning hos Svend. Der er også plads på de fleste af rospinningsholdene og de ”nye” hold, der først starter op nu. Så møde op og få sved på panden og GOD MOTION! Bestyrelsen håber at du har lyst til at møde op – der er ingen krav om tilmelding. Mange hilsner Saxkjøbing Roklub / pbv - Ulla


HJÆLPERE SØGES TIL ARBEJDSDAG I SAXKJØBING ROKLUB

LØRDAG DEN 24. OKTOBER KL. 10:00

Der er en masse opgaver, der skal klares – håber at du har mulighed for at hjælpe.

Her er en ikke udtømmende liste:

Oprydning i bådehal

Tur til genbrugspladsen med: defekt sækkestol, diverse pap, IT-udstyr, osv.

Tømme fryser (strømafbrydelse)

Tjekke oppustelige redningsveste (HVIS DU HAR LÅNT EN VEST – SKAL DEN LEVERES TILBAGE!)

Tjekke rednings- og svømmeveste

Lave opbevaringssystem til paddleboards (husk nummerering)

Lave ”ophængningssystem” til våddragter (skal de mærkes?)

Ophængning af relief

Vinduespudsning – ude og inde

Afvaskning og sortering af køleskab 1. sal

Oprydning i sauna?

Romaskiner støvsuges og smøres samt efterse diverse bevægelige dele

Evt. gennemgang af øvrige ting i motionsrummet

Gennem/rydde op på opslagstavler

Evt. reparerer båd/både – begynde at slibe båd

VI HOLDER EN PAUSE VED FROKOSTTID, HVOR ROKLUBBEN ER VÆRT FOR LIDT SPISELIGT – SÅ DU BEDES TILMELDE DIG til ulle@bp-u.dk eller ved at skrive dig på listen i roklubben senest torsdag den 22. oktober.Vigtige oplysninger/datoer:

1. oktober starter vi de fælles roaftener tirsdage og torsdage kl. 17:00 af hensyn til at nå tilbage inden det bliver alt for mørkt. Selv om det også kan være charmerende at ro i måneskin, men det er noget andet.

KLUBAFTEN (der er begrænsninger på antal personer i klublokalet – så tilmeld ved at svare på denne e-mail eller på opslagstavlen) .

Tirsdag den 6. oktober kl. 19:00 er der grill-aften efter ”det gamle koncept”: medbring kød til grillen, tilbehør og drikkevare.

STATUS FOR PROJEKT SUP – AFDELING – kontakt evt. Mai Wandrup for at booke en prøvetur – hvis vejr, vind og vandtemperaturen tillader – kan det stadig nås.

SVØMNING STARTER FREDAG DEN 23. OKTOBER KL. 17:00 – 18:00 – OBS: DET BLIVER SVØMNING MED CORONAREGLER: mødetid tidligst kl. 16:45, begrænsning i antal i omklædning/baderum, du skal tage tøjet/håndklæde med og anbringe i skab i svømmehallen, max 50 personer i svømmehal, der udlægges banetov – 3 x 2 baner – hvor der svømmes rundt. Alt er skiltet/markeret og personalet rådgiver.

ARBEJDSDAG – LØRDAG DEN 24. OKTOBER – KL. 10:00 – 15:00 MED FROKOST – der udsendes indbydelse – vi har en lang opgaveliste! TAK til Palle for at male motionsrummet – det pyntede.

STANDERSTRYGNING – SØNDAG DEN 25. OKTOBER – KL. 14:00 – der udsendes indbydelse senere.