Saxkjøbing Roklub


FORSIDE - NYHEDER - KALENDER - KLUBBEN - RONING - BILLEDER - KONTAKT - LINKS


2018


KLUBAFTEN tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.30 – Vi tænder for grillen – du tager det kød med, som du gerne vil grill. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe. Det plejer at være super hyggeligt. Giv gerne tilmelding på opslagstavlen. For at nå en rotur inden maden – skal du møde senest kl. 18:00.


ARBEJDSDAG LØRDAG DEN 5. MAJ OG EVT. SØNDAG
Hjælpere efterlyses til arbejdsdag – vi har rigtig mange opgaver – kom og hjælp! Tilmelding på opslagstavlen.

HUSK - SVØMNING

Sidste chance for at aflægge svømmeprøve er fredag den 6/4 og den 13/4 kl. 17:00 – 18:00.


LADY WALK I NAKSKOV MANDAG DEN 28. MAJ
Tilmelding på opslagstavlen, hvis du vil gå sammen med nogle andre friske ladys fra roklubben. Anne-Käthe er tovholder. Det koster 140 kr. at deltage, og du vælger mellem en rute på 7 eller 12 km.


RO-MARATHON LØRDAG DEN 24. MARTS KL. 13:00 – 17:00 + efterfølgende grill
Hent indbydelsen til at deltage i et spændende arrangement, som 4 hold deltog i for første gang i 2017. Nu har du chancen for at prøve noget unikt. Der er mulighed for at ro de 42,195 km alene eller sammen med en række rovenner. Du er også velkommen til at cykle distancen eller evt. gå/løbe på løbebåndet. Det går ud på at have det hyggeligt og få sved på panden. Tilmelding på opslagstavlen i klubben eller til Jette Lohse, som også gerne besvarer spørgsmål.

Arkivbillede: Merethe Hansen.


STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 25. MARTS KL. 14:00

Vi håber, at vinteren er overstået for denne gang, og forårsvejret snart trænger sig på. For vi har besluttet at hejse standeren søndag den 25. marts kl. 14:00, som tegn på, at nu er det muligt at komme på vandet. Vores nye single coastalbåd skal døbes. Herefter er der kaffe og kage i klublokalet efterfulgt af muligheden for en rotur i forårssolen?

Der efterlyses kager til kagebordet.

Tilmelding på opslagstavlen i klubben eller til Ulla Petersen.

Mange hilsner og på gensyn

Saxkjøbing Roklub v/ Ulla Petersen


Ordinær generalforsamling tirsdag den 13. marts kl. 19.00 – Sæt kryds i kalenderen, så vi kan få en konstruktiv debat om roklubbens aktiviteter og drift. Indkaldelse og dagsorden udsendes senere.


Klubaften tirsdag den 13. februar kl. 19.00 – grillaften - se under "seneste nyt".


Klubaften tirsdag den 9. januar kl. 19.00 –

Kom og bliv lidt klogere på Morten Borg Jensen - vores ungdomstræner, rospinnings – instruktør mm. Morten har lovet at fortælle lidt om rospinningens muligheder og måske også om andre rooplevelser, evt. også fra kaproningsbanerne som regattaarrangør, træner og udøver? Min aftale med Morten er ret ny, så vi har ikke helt fået aftalt aftenens indhold, men lad Jer overraske.

Klubben er vært ved kaffe mv.

Mange hilsner og vel mødt – I er velkommen til at tilmelde på opslagstavlen eller ved at svare her.

Saxkjøbing Roklub v/ Ulla