SAXKJØBING ROKLUB


FORSIDE - NYHEDER - KALENDER - KLUBBEN - RONING - BILLEDER - KONTAKT - LINKS


2018 - 2019


aktiviteter:


Kære medlemmer af Saxkjøbing Roklub

Svømning – fredage kl. 17:00 – 18:00.

Efter aftale med Sakskøbing Svømmehal (også ud fra det konstaterede fremmøde de seneste fredage) så bliver sidste svømmedag i år på fredag den 14. december 2018. Vi starter op igen efter nytår i uge 1 = fredag den 4. januar 2019. Mød op og aflæg svømmeprøve, så I er klar til rosæsonen.

Rospinning og træning i øvrigt

Som jeg er orienteret, så er der træning på alle holdene – mandag til torsdag – til og med uge 51, 2018. Om der er træning mellem jul og nytår, må I afklare med instruktøren. I er naturligvis velkommen til at træne selv, hvis I får de lysterJ Vi mødes igen efter nytår – formentlig allerede fra onsdag i uge 1, 2019.

Klubaften

Første klubaften i 2019 bliver tirsdag den 8. januar. Emne udmeldes i NYHEDSBREVET, der kommer omkring årsskiftet.

Jule- og nytårshilsen

I og Jeres familier ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Bestyrelsen håber, at der fortsat bliver stor aktivitet i vores lille motionsrum, men også, at vi ser flere på vandet, når den tid kommer.

Mange hilsner

Saxkjøbing Roklub v/ Ulla


INDBYDELSE TIL JULE-KLUBAFTEN

TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2018

Kl. 18:30 Serveres risengrød med kanelsukker, smørklat og saftevand

Kl. 19:15 Rafler vi med terninger om de medbragte julepakker, som hver deltager har medbragt – sjovt/julet indpakket og til en værdi af mellem 15 – 25 kr. Medens vi rafler, hygger vi med guf, klementiner mv.

Kl. 20:00 (ca.) serveres gløgg (både med og uden alkohol) og æbleskiver

Kl. 20:30 Slut for i aften og glædelig jul

Vi håber at mange vil deltage – også vores ungdomsmedlemmer. PRIS: 25 kr./person, som betales ved ankomst. Bindende tilmelding er nødvendig til Ulla – send en e-mail til ulla@bp-u.dk, SMS til 29 64 83 31 eller ved at skrive sig på listen i roklubben senest søndag den 9. december. Bemærk: Der er desværre et begrænset antal pladser i klublokalet, så tildeling af pladser sker efter princippet om først til mølle!

NB: HJÆLP til at lave vogn/indslag til årets juleoptog EFTERLYSES – også til at få den ”lyse” ide. Forberedelser må gerne ske, fra ideen bliver godkendt, men selve opbygningen af vores indslaget sker om lørdagen. Optoget er søndag den 16. december, hvor vi også skal bruge nogen til at gå med gennem byen. Se opslag i klubben. Det er vigtigt, at du tilkendegiver, om du har mulighed for at hjælpe. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig på e-mail: ulla@bp-u.dk.

Mange hilsner

Saxkjøbing Roklub v/ Ulla


klubaften 13. november

Næste klubaften er på tirsdag den 13. november – kl. 18.00 er grillen klar – du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevarer. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe. Det plejer at være super hyggeligt.

Søren Sandfeld har lovet at tage sin indianertromme med – vi er spændte på, hvad han vil præsenteres os for.

Giv gerne tilmelding på opslagstavlen eller på e-mail: ulla@bp-u.dk.


Måneskinstur

Så er vi ved at nå ”enden” af den ordinære rosæson, men der er lige mulighed for en helt speciel rooplevelse:

Onsdag den 24. oktober kl. 19:00 byder Bente Rykær på MÅNESKINSTUR

Det skulle nemlig BLIVE FULDMÅNE den aften. Efter roturen er der kaffe/te/kage i klublokalet. Kom og få en spændende og anderledes oplevelse.

Giv gerne en tilmelding til Bente på opslagstavlen eller e-mail:bentebak51@gmail.com.


STANDERSTRYGNING/STANDERNEDHALING

Er aftalt til søndag den 28/10 kl. 14:00. Vi skal have uddelt pokaler, evt. sølv- og guldåre samt ”GRISEN” (som gives til et medlem, der har dummet sig i løbet af det seneste år, og som skal”fodre” den det næste år). Vi hygger med kaffe/te og kage, idet vi håber, at der igen er nogen, som vil donere en kage til fælles nydelse. Inden standeren tages ned, er der mulighed for en rotur efter det almindelige roreglement. Herefter træder vinterroningsreglementet i kraft. Eventuelle spørgsmål til dette reglement og ansøgning om tilladelse til vinterroning – kontakt Svend Rykær.


SVØMNINGSTARTER FREDAG DEN 26/10 KL.17:00

Nu er det tid til at få afpudset svømmefærdighederne – vi har vores ”normale” tid – fredage kl. 1 7:00 – 18:00. Efter aftale med 2 af de andre vandklubber, har jeg lagt billet ind for timer igen i 2019, og det bliver også fredage kl. 17:00.


Klubaften tirsdag den 13. november

Kl. 18.00 – er grillen klar – du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevarer. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe. Det plejer at være super hyggeligt. Søren Sandfeld har lovet at tage sin indianertromme med – spændende! Giv gerne tilmelding på opslagstavlen eller e-mail: ul- la@bp-u.dk.


Klubaften tirsdag den 11. december kl. 18.00

– har vi jule-klubaften. Søren Sandfeld laver risengrød, som naturligvis ledsages af en smørklat og kanelsukker. Efterfølgende hygger vi med pakkeleg og knas. Vi slutter med gløgg og æbleskiver. Deltagelse koster 25 kr. Tilmel- ding absolut nødvendigt, men mere om dette nærmere jul


Klubaften tirsdag den 9. oktober 2018

Kl. 18:00 – er grillen klar – du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe.

Kl. 19:00 kommer Jettes kollega René Nielsen og fortæller om vægttab – ”fra XXL til L”. Kom og bliv inspireret. Giv gerne tilmelding på opslagstavlen.


Kære medlemmer

HUSK NÆSTE KLUBAFTEN - TIRSDAG DEN 11. SEPTEMBER – NU KAN VI IGEN TÆNDE GRILLEN

KL. 17:30 mødes dem, der gerne vil have en tur på fjorden.

KL. 19:30 er grillen klar, Du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare (du kan evt. støtte klubben ved at købe rester fra vores Sankt Hans arrangement). Vi spiser sammen og laver en kande kaffe/te. Det plejer at være super hyggeligt. Giv gerne tilmelding på opslagstavlen, e-mail eller møde ”bare” op.

Mange hilsner og på gensyn

Saxkjøbing Roklub


15. august 2018
Kære alle roklubber i ronetværk Sydhavsøerne

Vi afholder et førstehjælpskursus den 27.10.2018 kl. 09:00-17:30 i Maribo kajakklub. I er velkomne til at deltage. Kurset er gratis, men I skal betale kr. 150,- som går ubeskåret til forplejning hele dagen.
lige nu er der kun 4 tilmeldte og kommer der ikke flere må vi aflyse kurset.

I kan læse mere om kurset og tilmelde jer her: https://bookingportal.com/firstaid-1staid-k18?integration=28fc0471-9d07-4253-b172-a6ec0084bf04

Med venlig hilsen

Anna Karina Eli Gravad
Projektleder | Dansk Forening for Rosport

M: 21268982 | @: akg@roning.dk | web: www.roning.dk


Kære medlemmer af Saxkjøbing Roklub

Så er der 2 x 2 SUPER SOMMER TILBUD:

Tirsdag den 14. august 2018 – har vi KLUBAFTEN: Da afbrændingsforbuddet er skærpet, må vi IKKE tænde grill, så derfor er programmet som følger:

Kl. 17:30 – vi mødes og tager en forfriskende rotur på vores skønne fjord

Kl. 19:30 – vi spiser sammen – medbring madpakke, en lækker salat eller en ret, der lige kan varmes i ovnen – HUSK drikkevare. Vi laver også kaffe/te


Kære medlemmer af Saxkjøbing Roklub

Har du glemt vores AKTIVITETSDAG på søndag den 19. august 2018?

Vi har desværre måttet aflyse Kong Neptuns besøg, da der var alt for få tilmeldinger, men kl. 15:00 afvikles – Den Store Bagedyst – i klublokalet. SÅ BAK OP OM DET!

Den Store Bagedyst kl. 15:00

Hanne Juhl blev årets mesterbager i 2017, og sætter nu sin titel på spil.

Foreløbig har 4 tilmeldt sig, men vi kan sagtens være mange flere - sidste år var der 9 kager. Vi håber derfor, at der er nogle flere der stiller op, da du nu IKKE risikerer at blive døbtJ

Kagerne vil blive bedømt på både smag og udseende af et stærkt og uvildigt dommerpanel.

Alle, der kommer med kage, deltager gratis. Det samme gør dommerpanelet. Alle andre betaler 25 kr. for kaffe og kage. Beløbet betales på dagen, men tilmeld gerne, så vi ved hvor mange der deltager. Man må gerne invitere familie, venner, naboer og andre med til denne festlige dag.

Tilmelding kan ske på e-mail til Ulla – ulla@bp-u.dk, eller på 29 64 83 31 – gerne SMS – eller ved at skrive sig på opslagstavlen i klubben.

Mange SOMMER-hilsner

Saxkjøbing Roklub v/Jette og Ulla.


Lørdag den 18. august 2018 – indbyder Rokredsen til grill ved kredsens hus på Alstrup Strand

Planen er, at deltagerne hjælper hinanden med at lave tilbehør/salat i løbet af eftermiddagen, og så stege sit medbragte kød på grillen. Det koster 60,- kr. at deltage. Se indbydelse på opslagstavlen, hvor du også kan tilmelde dig, da vi skal tilmelde klubvis senest den 14. august.


Tirsdag den 21. august 2018 – indbyder Nakskov Roklub/Rokredsen til aftentur på Nakskov Fjord

Kl. 18:00 – mødes man i Nakskov Roklub og der sættes rohold til en tur på 10 – 15 km. Efter turen er Nakskov Roklub vært ved kaffe og kage.

Tilmelding på opslagstavlen, eller ved at svare på denne e-mail senest den 18. august.

INDBYDELSE:

Aftentur på Nakskov Fjord, 21. august - pdf

Mange SOMMER-hilsner

Saxkjøbing Roklub v/Ulla


Klubaften tirsdag den 10. juli 2018 kl. 19.30 – er grillen klar – du tager det kød med, som du gerne vil grill. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare (du kan evt. støtte klubben ved at købe rester fra vores Sankt Hans arrangement). Vi spiser sammen og laver en kande kaffe/te. Det plejer at være super hyggeligt. Giv gerne tilmelding på opslagstavlen. For at nå en rotur inden maden – skal du møde senest kl. 17:30.Sankt Hans Fest ved Saxkjøbing Roklub

lørdag den 23. juni 2018

Kl. 19.30: Salgsboder og tombola åbner.

Kl. 21.30: Midsommertale ved Conny Krogh, formand i Toldboderne.

Kl. ca. 22.00: Illuminerede både fra Sakskøbing Bådelaug & Sejlklub samt Sakskøbing Motor og Sejlbådsklub besøger havnen.

Kl. 22.30: Slut.

Alle er velkomne.
Mange hilsner,
Saxkjøbing Roklub v/ Ulla.


Kære medlemmer af Saxkjøbing Roklub

tirsdag den 12. juni er der 2 tilbud at vælge imellem:

Mulighed nr. 1: Invitation fra Nykøbing F. Roklub:

Aftenrotur fra Nykøbing F. Roklub
tirsdag den 12. juni med afgang kl. 18.00

Rokreds Sydhavsøerne inviterer til Aftenrotur hos Nykøbing F. Roklub, tag med på tur på det smukke Guldborgsund, eller sydpå over Væggerløse Bredning, måske til Frejlev ved Fuglsang – vejr og vindretning bestemmer.

Efter turen byder klubben på kaffe og kage i klubhuset.

Håber du har tid og lyst til at deltage, og vi skal anmode dig om, at tilmelde dig til Nykøbing F. Roklub på e-mail:ikb@hotmail.dk

Venlig hilsen

Fra Nykøbing F. Roklub

Hvis du har lyst til at sige ja til dette tilbud – melder vi samlet til senest søndag den 10. – send mig en besked (SMS 29648331 eller e-mail: ulla@bp-u.dk) eller skriv dig på sedlen i klubben.

Mulighed nr. 2: rotur i eget farvand i Sakskøbing og klubaften med grill efterfølgende:


KLUBAFTEN tirsdag den 12. juni 2018

Kl. 18:00 – mødetid for en lille rotur

Kl. 19.30 – er grillen klar – du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare. Vi opfordre til, at alle spiser sammen. Der er mulighed for at lave en kande kaffe/te og medbringe lidt lækkert. Det plejer at være super hyggeligt.

Har du spørgsmål – kan du kontakte Jette Lohse – 28101479. Du er velkommen til at tilmelde dig på opslagstavlen.

Mange hilsner

Saxkjøbing Roklub - Ulla


Kære medlemmer

INDBYDELSE TIL KLUBAFTEN på tirsdag den 8. maj 2018 kl. 19.30

Vi har igen tændt for grillen. Du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare. Vi spiser sammen.

Herefter har du mulighed for bage din egen flødebolle (pris 10 kr.) – og nyde den til en kop kaffe eller te.

Det plejer at være super hyggeligt. Af hensyn til indkøb og forberedelse bedes I tilmelde Jer på opslagstavlen, skrive til ulla@bp-u.dk, eller sende en SMS til 29 64 83 31 – eller til Jette på 28 10 14 79.

Meget gerne senest søndag den 6. maj (vi ved, at det ikke giver lang betænkningstid).

For at nå en rotur inden maden – skal du møde senest kl. 18:00.

Mange hilsner og på gensyn

Jette og Ulla

Saxkjøbing Roklub


Kære medlemmer af Saxkjøbing Roklub

Af det seneste nyhedsbrev fremgik, at der var rengøringsdag den 1. weekend i maj – dette er ændret til lørdag den 26. maj og evt. søndag den 27. maj. Vi håber på rigtig god opbakning – der er mangeopgaver, som skal klares. Der sendes tilmeldingslister mv. ud, når tiden nærmer sig.

Vi har lige modtaget indbydelse til at deltage i rotur fra Stubbekøbing Roklub til Malling Kløft:

Som tidligere år forsøger vi igen – hvis vejret tillader – at invitere til en rotur til Mallings Kløft

Søndag d. 6. maj 2018 kl. 09.30 - ?

Mødested Stubbekøbing Roklub kl. 08.45 til fælles kaffebord. Pris pr. deltager kr. 25,00.

Afgang fra roklubben forventeligt kl. 09.30.

Tilmelding senest den 3. maj til Villy Hansen – se opslag i roklubben.

I næste uge udsendes indbydelse til vores næste klubaften den 8. maj.

Mange ro-hilsner og god bededagsfri

Saxkjøbing Roklub V/ Ulla


KLUBAFTEN tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.30 – Vi tænder for grillen – du tager det kød med, som du gerne vil grill. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe. Det plejer at være super hyggeligt. Giv gerne tilmelding på opslagstavlen. For at nå en rotur inden maden – skal du møde senest kl. 18:00.


LADY WALK I NAKSKOV MANDAG DEN 28. MAJ
Tilmelding på opslagstavlen, hvis du vil gå sammen med nogle andre friske ladys fra roklubben. Anne-Käthe er tovholder. Det koster 140 kr. at deltage, og du vælger mellem en rute på 7 eller 12 km.


RO-MARATHON LØRDAG DEN 24. MARTS KL. 13:00 – 17:00 + efterfølgende grill
Hent indbydelsen til at deltage i et spændende arrangement, som 4 hold deltog i for første gang i 2017. Nu har du chancen for at prøve noget unikt. Der er mulighed for at ro de 42,195 km alene eller sammen med en række rovenner. Du er også velkommen til at cykle distancen eller evt. gå/løbe på løbebåndet. Det går ud på at have det hyggeligt og få sved på panden. Tilmelding på opslagstavlen i klubben eller til Jette Lohse, som også gerne besvarer spørgsmål.

Arkivbillede: Merethe Hansen.


STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 25. MARTS KL. 14:00

Vi håber, at vinteren er overstået for denne gang, og forårsvejret snart trænger sig på. For vi har besluttet at hejse standeren søndag den 25. marts kl. 14:00, som tegn på, at nu er det muligt at komme på vandet. Vores nye single coastalbåd skal døbes. Herefter er der kaffe og kage i klublokalet efterfulgt af muligheden for en rotur i forårssolen?

Der efterlyses kager til kagebordet.

Tilmelding på opslagstavlen i klubben eller til Ulla Petersen.

Mange hilsner og på gensyn

Saxkjøbing Roklub v/ Ulla Petersen


Ordinær generalforsamling tirsdag den 13. marts kl. 19.00 – Sæt kryds i kalenderen, så vi kan få en konstruktiv debat om roklubbens aktiviteter og drift. Indkaldelse og dagsorden udsendes senere.


Klubaften tirsdag den 13. februar kl. 19.00 – grillaften - se under "seneste nyt".


Klubaften tirsdag den 9. januar kl. 19.00 –

Kom og bliv lidt klogere på Morten Borg Jensen - vores ungdomstræner, rospinnings – instruktør mm. Morten har lovet at fortælle lidt om rospinningens muligheder og måske også om andre rooplevelser, evt. også fra kaproningsbanerne som regattaarrangør, træner og udøver? Min aftale med Morten er ret ny, så vi har ikke helt fået aftalt aftenens indhold, men lad Jer overraske.

Klubben er vært ved kaffe mv.

Mange hilsner og vel mødt – I er velkommen til at tilmelde på opslagstavlen eller ved at svare her.

Saxkjøbing Roklub v/ Ulla