Nyt 2019 - 2020

ROKREDS SYDHAVSØERNES EFTERÅRSTUR
FRA
STUBBEKØBING ROKLUB

Søndag den 27, september.

Vi mødes i Stubbekøbing roklub til morgenkaffe og tilbehør kl. 9.00 (pris 20 kr.), hvor vi laver rohold til dagens rotur i vores rofarvand. Der roes i inrigger og kajakker. Vi finder et sted, hvor vi kan spise vores medbragte madpakker (husk madpakke).

Tilmelding til Villy senest 22/9 på vohansen@outlook.dk /20211916.

NYT OM Kaproning:

30. august 2020:

Hej alle
Så lidt nyt fra kaproningssiden.
Først herunder et billede af den flotte præmie som David vandt i foråret for sin super indsats i CoRonaCup.

Dernæst lidt kedeligt nyt. Vi må nemlig stadig danse med Corona. Selvom vi helst havde taget hende af dansekortet.
Det har sidst betydet, at DFfR har besluttet, at der IKKE sendes ungdomslandshold ud til noget i år.
Dermed stoppede det dobbeltfirer-projekt, David var med i frem mod EM.
Det betyder så, at alt fokus nu er rettet mod DM den 20. september, hvor David så skal ro 1x.
Mange hilsner,
Ulla.

INDBYDELSE

Så er det ”NU”, at du skal have noget for dine kontingentkroner:

Alle medlemmer indbydes til klubaften tirsdag den 1. september 2020 kl. 19:00, hvor der serveres lækre flæskestegssandwich med ”det hele” og lidt at drikke til.

Søren Sandfeld griller et antal flæskestege. Hvor mange afhænger af din tilmelding, som skal ske senest den 27/8 på listen på opslagstavlen, på e-mail til: ulla@bp-u.dk eller SMS til 29648331. Du har altså mange muligheder – så ingen undskyldninger for ikke at tilmelde.

Måske kan du også nå en lille tur på vandet