Morgenroning, (FUP - Foreningen af Unge Pensonister) kombineret med sociale aktiviteter som f. eks. billard, kortspil og anden selskabelighed.

Morgenroningen er i fuld gang

26. maj 2010

Denne majmorgen - tæt på årets første sommermåned - var lys som en sommermorgen skal være, men kølig som en sen oktober eller tidlig april. Fra fem til syv grader i luften og omkring 11-12 grader i vandet i Sakskøbing Fjord. Her blev Rita Stern, Birte Tørnqvist, Anders Lolle, Per Munk og Bent Anton "lynskudt" fra søsiden.

Rosæsonen er forbi, men ikke aktiviteterne

23. februar 2010

Dorit Minor er indtrådt på billard-holdet i vinter, og hun har sendt denne billedserie, der viser holdets enthusiasme samt interessen hos turneringens to firbenede tilskuere:

"Opvarming" forud forspillet. Fra venstre, Bent Dorff, Dorit Minor, Anders Lolle og Bent Anton. Foto: Rita Stern.

Rita Stern tager sigte.

Professionelt overblik hos Bent Dorff.

Bent Anton gør klar til et stød.

Dorit Minor lige før stødet.

Tilskuere.

Vintervejr ved roklubben.

11. december 2009

Selvom rosæsonen er forbi, går FUP'erne ikke i hi for vinteren. Aktiviteterne fortsætter med billard og kortspil, og vintersæsonens mærkedage fortjener også at blive fejret i de tidlige morgentimer. Det er der tradition for.

Billedet til højre illustrerer Rita Sterns og Bent Antons gravhundes interesse for, hvad Anders Lolle har med i tasken til fødselsdags-bordet for Birte Tørnqvist 11. december (et par dage før dagen).

Saxkjøbing Roklubs sauna er blevet indviet af FUP under festlige former. Det er Per Munk, Bent Dorff og Bent Anton, som især har stået for opførelsen og indretningen. Billeder fra saunaens byggeri og indvielse kan du se under "Nyheder".

Birte Tørnqvist og Bent Anton er parat med morgenbordet 11. december.

Fra venstre, Bent Anton, Rita Stern, Bodil Minor, Anders Lolle og Bent Dorff.

Genvisit i Roklubben Viking, Fakse Ladeplads

7. september var det planen, at FUP skulle på genvisit i Fakse Ladeplads. Imidlertid er besøget aflyst som følge af vindforholdene i Fakse Ladeplads.

Billedet er fra "Vikings" besøg i Sakskøbing 1. juli.

Veteran Mix

Bent Anton Hansen, Per Munk Pedersen og Birte Tørnqvist sluttede på en 5. plads i "Veteran Mix" på Nakskov Fjord. Nakskov Roklub, der arrangerede langdistance-roningerne, "Lollansd Havørn", havde stillet "Savnsø" til rådighed for FUP-holdet, og med startnummer 13 gennemførte roerne de 10 kilometer i frisk vind.

Roene
FUP-holdet fotograferet før langdistanceroningen. Fra venstre Per Munk Pedersen, Bent Anton Hansen og Birte Tørnqvist.

Velkomst

Klubhuset

Savnsø

Aktiviteter i øvrigt:

Fødselsdag blandt morgenroerne, november 2008.

"FUP'ere" spiller billard. Oktober 2008.

Morgenroere i juli 2005. (Udlånt af Dorit Minor).