Ungdomsafdelingen ledes af Jette Lohse.

Blandt aktiviteterne for unge er "Robattle", Danmarks stærkeste klasse.

Sakskøbing Skole blandt Danmarks Stærkeste

Af Ronja Egsmose.

Der blev heppet og hujet, roet og svedt og i det hele taget givet max gas til landsfinalen i Danmarks Stærkeste Klasse i Sorø Hallen d. 1. juni 2016. Sakskøbing skole var for tredje år repræsenteret ved skoleroningskonkurrencen, hvor klasserne ror 4.000 meter i én romaskine, og alle fra klassen skal ro mindst én gang. Denne gang var det 7.b, der havde så godt styr på samarbejdet og de hurtige skift i romaskinerne, at de var blevet udtaget til landsfinalen. Klassen forbedrede deres tid fra kvalifikationen, og endte på en flot 6. plads i tiden 14:11,2. 7. klassernes konkurrence blev vundet af 7.c fra Ulkebøl skole i Sønderborg i 13.20.3.

De 16 deltagende klasser ved landsfinalen var udtaget som de bedste, blandt de godt 2.000 6. og 7. klasseelever fra i alt 101 klasser landet over, der i det forløbne skoleår kæmpet og svedt i lokale roklubber i hele Danmark.

Sommerroskole 2016. Foto: Merethe Hansen.